Üdvözlöm ingatlanirodám honlapján.

 
Szakmai képesítéssel rendelkező egyéni vállalkozóként 1998 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel. Tevékenységi területem főként Bács-Kiskun megye északi részére orientálódik, pontosabban szabadszállási székhellyel a környező településekre.
Ingatlanközvetítői tevékenységem során fontosnak tartom, hogy korrekt, tisztességes munkát végezzek. Fontos, hogy az eladó, aki megbíz az ingatlan eladás közvetítésével megtalálja számítását, elégedett legyen, a vevő pedig, aki bizalommal fordul hozzám vételi szándékával, a számára legmegfelelőbbet vásárolja meg. Az érdeklődő
ügyfeleket naprakész nyilvántartással várom az irodámban, és személyesen mutatom be a kiválasztott ingatlanokat. A szolgáltatás a vevő részére ingyenes, sikeres közreműködés esetén a jutalékot az eladó fizeti.  A megbízás nem kizárólagos.
Kötetlen munkaidőben dolgozom előzetes időpont egyeztetéssel.

 

Hitel ügyintézése

Ingatlanvásárláshoz, építéshez, felújításhoz, hitelkiváltásokhoz lakáshitelek és szabadfelhasználású jelzáloghitelek gyors és teljeskörű ügyintézését vállalom ingyenesen magánszemélyek és vállalkozók részére.

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével, kérem tekintse meg az ajánlatot.

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna 6080 Szabadszállás Mikszáth Kálmán utca 2. tel./fax:0676558046 mobil:+36309087313